Spijker Modelauto’s werd opgericht in september 1997.

Slechts 1 jaar na het afronden van de opleiding bestond reeds de drang om zelfstandig aan de slag te gaan.

De keuze voor het assortiment modelauto’s was ook snel genomen daar miniaturen en modelauto’s van kindsaf al een grote hobby was.

Een ‘vaste’ standplaats is niets voor deze ondernemende jongeman en dus werd al snel de keuze gemaakt om met modelauto’s een ambulante handel op te starten en de gezelligheid van de markten en de beurzen op te zoeken.

Door weer en wind werden lange tijd diverse locaties door heel Nederland bezocht. De eerste jaren met een normale marktkraam. het vervoer geschiedde door een personenauto met aanhanger. In 2003 kwam hiervoor een bedrijfsauto voor in de plaats met een zeer herkenbaar belettering.Vervolgens kwam in 2005 reeds de gedachte om een nieuwe marktkraam aan te schaffen. Dit werd uiteindelijk begin 2006 gerealiseerd sinds die tijd bezoeken trots we de markten met onze nieuwe aanwinst.

Toch miste er nog iets;

Begin 2007 werd dan ook een begin gemaakt met de bouw van een eigen website. Met wat hulp van links en rechts en zeer veel tijd is ook de volgende stap gerealiseerd.

Eind 2007 werd www.spijkermodelautos.nl gerealiseerd!!

7 jaar later in 2014 werd een volledig vernieuwde webshop gelanceerd.

Nu 2017 is het tijd voor de volgende stap.

Deze webshop biedt u de mogelijkheid uw favoriete modelauto, modelmotor of landbouw miniatuur nog eenvoudiger te zoeken en te bestellen.

We wensen u veel plezier toe bij uw bezoek aan www.spijkermodelautos.nl